شنبه, اردیبهشت ۱, ۱۴۰۳

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد: تعدادی از طرح های دریافت کننده تسهیلات اشتغالزایی دچار خسارت شده‌اند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمامی ادارات تابعه این وزارت در استان برای خدمت رسانی هر چه بهتر به مردم و واحد های تولیدی آسیب دیده برای سیلاب های اخیر و پیش رو آمادگی کامل دارند. به گزارش تعاون آنلاین،روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهکیلویه و بویراحمد، پروانه […]

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمامی ادارات تابعه این وزارت در استان برای خدمت رسانی هر چه بهتر به مردم و واحد های تولیدی آسیب دیده برای سیلاب های اخیر و پیش رو آمادگی کامل دارند.
به گزارش تعاون آنلاین،روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهکیلویه و بویراحمد، پروانه نیک مرام در نشست شورای هماهنگی ادارات تابعه و زارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار کرد: رهبر انقلاب اسلامی در پیام نوروزی خود در طلیعه سال ۱۳۹۸ با اشاره به استقبال مردم از شعار سال گذشته یعنی «حمایت از کالای ایرانی» و آثار مثبت آن رونق تولید را عنوان شعار امسال قرار دادند.

وی افزود: با توجه به شعار امسال در صورتی که تولید داخلی رونق پیدا کند ضمن تحقق شعار امسال شاهد افزایش ثروت، رونق فضای کسب و کار و اشتغالزایی خواهیم بود.

نیک مرام بیان کرد: نامگذاری امسال به نام «رونق تولید»، گره گشای مشکلات اقتصادی کشور است و وظیفه ما را در حمایت از تولید داخلی سنگین تر کرده است.

وی با بیان اینکه تولید کنندگان در بخش های مختلف به وی‍‍‍‌‍‍ژه تعاونی ها باید مورد حمایت جدی دولت قرار گیرند، تصریح کرد: با تعامل بین سرمایه گذاران،مدیران و بخش خصوصی و تعاون رونق تولید امکان پذیر خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بارش های سیل آسای سامانه اخیر در کهگیلویه و بویراحمد خسارت های فراوان به بخش های مختلف از جمله واحد های تولیدی پرورش ماهی،امور زیربنایی، راه ها، تأسیسات و سایر حوزه ها به ویژه راه های ارتباطی این استان وارد کرد.

وی افزود: طغیان رودخانه ها و سیل همچنین سبب بروز خسارت های چشمگیر به عشایر و روستاهای این استان از جمله روستای آبیدک زیلایی در شهرستان بویراحمد شد.

نیک مرام ابراز داشت: پس از بارندگی های سیل آسا در این استان روستای «آبیدک» دهستان زیلایی بر اثر رانش زمین محو شد و هیچ اثری از آن وجود ندارد.

وی افزود: نیاز است که اهالی این روستا مورد توجه صندوق بیمه روستاییان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد قرار گیرند و در صورت امکان از خدمات بیمه این صندوق بهره‌مند شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بخش درمان سازمان تامین اجتماعی استان در این ایام و به وی‍ژه در شرایط بحرانی آمادگی لازم برای خدمات رسانی در زمینه درمان به مردم داشته باشند.

وی گفت: از آنجایی که تعدادی از طرح های دریافت کننده تسهیلات اشتغالزایی در سیل اخیر دچار آسیب و خسارت شده اند، ضروری است صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون تدابیر لازم را برای تقسیط مجدد تسهیلات آن ها را به کار گیرند و برای راه اندازی مجدد این طرح ها با هماهنگی کمیته بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد اقدامات لازم را انجام دهند.

نیک مرام بیان کرد: همچنین کارگران شاغل در این طرح ها تا راه اندازی مجدد و رفع مشکلات طرح های مذکور باید مورد حمایت سازمان تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد و دیگر دستگاه های مرتبط قرار گیرند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد افزود: با هماهنگی های انجام شده تمامی ادارات تابعه این وزارت در استان برای خدمت رسانی هر چه بهتر به مردم و واحد های تولیدی آسیب دیده برای سیلاب های اخیر و پیش رو آمادگی کامل دارند.

بیش از ۴۴ درصد جمعیت افزون بر ۷۱۳ هزار نفری استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ در روستاها ساکن هستند.