پنج شنبه, اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳

خبر مهم برای متقاضیان تسهیلات اشتغالزایی

ربیعی خواستار آن شد که بانک‌ها تا آخرین روز سال وام اشتغالزایی پرداخت کنند

در حالی که بانک ها پرونده اعطای تسهیلات خود را از آخرین روزهای بهمن ماه تا پایان فروردین ، می بندند، مقرر شده است پرداخت تسهیلات اشتغال زایی در سال جاری تا آخرین روزهای سال ادامه یابد.

به گزارش تعاون آنلاین، ربیعی ، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار آن شده است بانک‌های درگیر در پروژه اشتغال زایی تا آخرین روزهای سال عملیات پرداخت تسهیلات به متقاضیان در این قالب را در دستور کار داشته باشند.

به این ترتیب پیش بینی می شود پرداخت تسهیلات اشتغالزایی شامل اشتغال فراگیر، ایجاد شغل در مناطق روستایی و عشایر را تا روز پایانی سال (۲۸ اسفند) انجام دهند.

بانک های توسعه تعاون، پست بانک، بانک کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید در طرح اشتغال روستاییان و عشایر به عنوان بانک عامل انتخاب شده اند ضمن آنکه هشت بانک نیز در اجرای طرح اجرای برنامه اشتغال فراگیر دولت مشارکت دارند.

ربیعی در این خصوص گفته است با توجه به تصمیم های گرفته شده در صندوق توسعه ملی، ارایه به موقع تسهیلات مربوط به قانون حمایت از ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری ضرورت دارد.

وی افزود: در روزهای پایانی سال درخواست می شود بانک های عامل ترتیبی اتخاذ کنند که تمامی واحدها و شعب بانکی تا ۲۸ اسفند سال جاری و از ابتدای هفته دوم فروردین سال ۹۷ نسبت به ارائه خدمات مربوطه اقدام کنند.

طرح اشتغال فراگیر که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین و در ستاد اقتصاد مقاومتی مصوب شده است، بر مبنای مطالعه گروه کارشناسی و در نظر گرفتن ظرفیت های اشتغال در هر یک از استان های کشور اجرایی می شود.

با اجرای این طرح سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار شغل در بخش های مختلف اقتصادی ایجاد می شود و تردیدی نیست نیمی دیگر از اشتغال کشور باید از طریق بزرگ شدن کیک اقتصاد ایران صورت گیرد.

همچنین قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی مرداد ماه امسال به تصویب مجلس رسید.

بر اساس این قانون ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی به ‌صورت قرض ‌الحسنه نزد بانک های کشاورزی، پست بانک و توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید سپرده‌گذاری می شود تا به اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای دارای کمتر از ۱۰هزار نفر جمعیت با اولویت مناطق مرزی و مناطق عشایری تسهیلات ارزان قیمت اعطا شود.

درج دیدگاه