شنبه, اردیبهشت ۱, ۱۴۰۳

خلق ۳ میلیون شغل با واگذاری طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی و تعاونی

رئیس شورای هماهنگی تشکل های مهندسی،​ صنفی و حرفه ای کشور ­ظرفیت صادرات خدمات فنی مهندسی را سالانه ۳۴ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: متأسفانه تنها از دو میلیارد دلار این ظرفیت استفاده می شود.

رئیس شورای هماهنگی تشکل های مهندسی، صنفی و حرفه ای کشور ­گفت: در صورت تحویل ۷۷ هزار طرح نیمه تمام به بخش غیر دولتی ( خصوصی و تعاونی)، ۳ میلیون فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

به گزارش تعاون انلاین، محمدرضا انصاری در برنامه زنده گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: در صورتی که یک چهارم این طرح ها را هم به بخش خصوصی واگذار کنند ظرف یک سال ۷۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد می شود.

وی گفت: می توان از ظرفیت ۲۵۰ هزار مهندس کشور بهره گرفت و طرح های نیمه تمام را اجرا کرد.

انصاری افزود: دولت و وزارتخانه ها در سال های گذشته فربه شده و در زمینه اجرای طرح های عمرانی به مشکل خورده اند که از این رو تلاش می کنند تا طرح های نیمه تمام را بخش خصوصی واگذار کنند.

رئیس شورای هماهنگی تشکل های مهندسی، صنفی و حرفه ای کشور ­اضافه کرد: واگذار کردن طرح های عمرانی به بخش خصوصی متأسفانه در بدنه دولت به عادت تبدیل نشده است.

وی گفت: لایحه مشارکت عمومی ـ خصوصی هم اکنون در دولت در دست بررسی است و در صورت تصویب آن در دولت و مجلس یک انقلاب در اجرای این طرح و اشتغال مهندسان ایجاد می شود.

انصاری افزود: پیمانکاران و مشاوران هم اکنون علاوه بر طلب هایشان از دولت در استیصال هم هستند و به خاطر همین است که اوراقی را که دولت به جای طلبشان به آنها می دهد قبول می کند اما این روش به تدریج توان عمرانی و ساخت و ساز کشور را تحلیل می برد.

رئیس شورای هماهنگی تشکل های مهندسی، صنفی و حرفه ای کشور ­ظرفیت صادرات خدمات فنی مهندسی را سالانه ۳۴ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: متأسفانه تنها از دو میلیارد دلار این ظرفیت استفاده می شود.

انصاری با بیان اینکه نظام فنی و اجرایی بنا دارد وحدت رویه مهندسی ایجاد کند افزود: تاکنون به این هدف نرسیده ایم و بخش های مختلف جداگانه عمل می کنند.

وی گفت: باید آیین نامه نظام فنی و اجرایی هر چه سریعتر تصویب، ابلاغ و الزامی شود و اجرای آن با کنترل همراه باشد تا بهره وری مهندسی بالاتر برود.

درج دیدگاه