جمعه, فروردین ۳۱, ۱۴۰۳

فعاليت 35 هزار فعال تعاوني عكاسان زير سايه تكنولوژي

سایه تکنولوژی

عکاسان

  اتحادیه تعاونی عکاسان ۳۵ هزار عضو دارد. این اعضا به جز تعاونی های تهران و اصفهان هستند. هرچند در گذشته این تعاونی‌ها روزهای پررونقی را تجربه می‌کردند و به گفته رئیس اتحادیه تعاونی عکاسان این صنف پس از پزشکی جزو پرسودترین اصناف بود اما امروز کارها کمی کم رونق شده است. این سایه تکنولوژی است […]

 

اتحادیه تعاونی عکاسان ۳۵ هزار عضو دارد. این اعضا به جز تعاونی های تهران و اصفهان هستند. هرچند در گذشته این تعاونی‌ها روزهای پررونقی را تجربه می‌کردند و به گفته رئیس اتحادیه تعاونی عکاسان این صنف پس از پزشکی جزو پرسودترین اصناف بود اما امروز کارها کمی کم رونق شده است.

این سایه تکنولوژی است که بر تعاونی عکاسان افتاده و کار آنها را در قیاس با ۱۰ سال پیش بی‌رونق‌تر کرده است. این روزها به مدد تکنولوژی همه افراد، عکاسان حرفه‌ای شده‌اند. دیگر مراجعه به این صنف برای چاپ عکس‌های نگاتیوی و عکس های آتلیه‌ای از مد افتاده است.

داوود فرید رئیس اتحادیه تعاونی‌های عکاسان با بیان اینکه تا اواخر دهه ۷۰، این اتحایده بیش از ۸۰ هزار عضو داشت گفت: اگر تعداد اشتغال هر یک از واحدها را در آن دوره میانگین پنج نفر در نظر بگیریم؛ ۴۰۰ هزار شغل مستقیم در این بخش وجود داشت.

او اظهار کرد: در ۱۰ سال گذشته به مرور تعاونی‌های عکاسان به دلیل ورود تکنولوژی جدید و کابری فراگیر گوشی‌های تلفن همراه با مراجعه کمتری مواجه شدند. در حال حاضر تنها تعاونی‌هایی توانستند فعالیت خود را مشابه گذشته ادامه دهند که با تبلیغ مناسب، سفارش‌های قابل توجهی از مراسم مختلف دارند. لذا باقی تعاونی ها که چنین سفارشاتی ندارند؛ تقریبا غیرفعال شده‌اند.

فرید اضافه کرد: در حال حاضر ۳۵ هزار تعاونی فعال عکاسی در کشور به جز استان تهران و اصفهان وجود دارد که نسبت به اوایل دهه ۸۰، ۵۶ درصد کاهش نشان می دهد.

او با اشاره به اینکه ورود تکنولوژی های جدید سبب بروز شغل‌های نوظهور و از رونق افتادن برخی از شغل‌های قدیمی می‌شود متذکر شد: هم اکنون وضعیت مشابهی در مورد شغل آژانس‌های مسافربری و مشاغلی که در گذشته مانند ذعال فروشان و … می دیدیم؛ قابل مشاهده است. در مورد تعاونی های عکاسی نیز لازم است تطبیق با تکنولوژی و تغییر کاربری متناسب با اقتضای روز اتفاق بیفتد.

درج دیدگاه