شنبه, اردیبهشت ۱, ۱۴۰۳

صدور ۶هزار میلیارد ریال ضمانت نامه در بخش تعاون

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون کشور گفت : این صندوق در قالب برنامه ششم توسعه سالانه ۶ هزار میلیارد ریال ضمانت نامه برای فعالان بخش تعاون و کارآفرینی صادر می کند.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون کشور گفت : این صندوق در قالب برنامه ششم توسعه سالانه ۶ هزار میلیارد ریال ضمانت نامه برای فعالان بخش تعاون و کارآفرینی صادر می کند.

به گزارش تعاون آنلاین، مهدی حسین نژاد افزود : یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال ضمانت نامه در ۶ ماهه نخست امسال صادر و نزدیک به سه هزار میلیارد ریال ضمانت نامه مصوب شد که زمینه اشتغال ۹۰۰ نفر را فراهم کرده است.

وی به اجرای طرح های اشتغال روستائیان و فراگیر اشاره کرد و گفت : سه میلیارد ریال برای اعضای شرکت تعاونی بانوان در راستای اجرای این طرح ها و برای شرکت تعاونی مردان ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ضمانت نامه بدون وثیقه ملکی و تنها با چک و سفته صادر می شود.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون، علت بالا بودن مبلغ ضمانت برای بانوان را وجود بیش از ۲ میلیون نفر زن سرپرست خانوار در کشور و تلاش ها برای فقرزدایی و اشتغال آن ها ذکر کرد.

به گفته وی سقف ضمانت نامه در دولت گذشته ۱۵ میلیارد ریال بود که این رقم در دولت تدبیر و امید به ۱۸۰ میلیارد ریال با نرخ کارمزد حدود یک درصد افزایش یافته است.

حسین نژاد بیان کرد : ۳۰ درصد به عنوان خوش حسابی تخفیف داده می شود چرا که صندوق ضمانت سرمایه گذاری حافظ برنامه های دولت و هم حامی کارآفرینان است؛ از این رو فرایند اعتبار سنجی برای طرح های ورودی وجود دارد.

وی به تایید ۷۰ درصد از طرح های وارد شده به صندوق ضمانت اشاره و اضافه کرد : ۱۰ هزار میلیارد ریال ضمانت نامه سرمایه گذاری برای یک هزار و ۵۰۰ شرکت تعاونی در چهار سال گذشته صادر شد که همه این تسهیلات به طور کامل در محل طرح ها هزینه شدند.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون کشور تصریح کرد: این میزان صدور ضمانت نامه تنها چهار درصد معوقه دارد که نسبت به سیستم های بانکی بسیار اندک می باشد زیرا افزون بر نظارت بانک عامل، نظارت دومی وجود دارد و نمی توان انحرافی را در هزینه پذیرفت.

وی ادامه داد : صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون در سال ۸۹ با هدف حمایت از تعاونی های فاقد توان تامین وثیقه راه اندازی شده و در راستای کاهش خطرپذیری و توانمندسازی شرکت های تعاونی برنامه هایی از جمله نهادینه سازی و تسهیل در فضای کسب و کار را در دستور کار دارد.

حسین نژاد روش های تامین مالی شرکت های تعاونی و نظام رتبه بندی این شرکت ها را با هدف هم افزایی و ارتقای سطح تعاونی ها از دیگر برنامه های اولویت دار صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون کشور برشمرد.

وی از راه اندازی بازار مجازی به عنوان دیگر برنامه های این صندوق نام برد و بیان کرد : بازار مجازی با سه روش کسب و کار با کسب و کار، کسب و کار با مشتری و کسب و کار با دولت انجام می شود.

درج دیدگاه