پنج شنبه, فروردین ۹, ۱۴۰۳

فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی محصولات کشاورزی تشکیل شد

تعاون آنلاین-فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی با برگزاری اولین مجمع عمومی و تعیین انتخاب اعضای هیات‌مدیره تشکیل شد که به گفته مدیرکل تشکل‌های سازمان تعاون روستایی، سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در بخش‌های مختلف کشاورزی و صنایع غذایی از جمله وظایف اصلی این فدراسیون است.

اولین نشست مجمع عمومی هیات موسس فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی محصولات کشاورزی، با حضور بیش از ۳۰ نفر از صنایع و تشکل‌های مختلف در این حوزه برگزار شد و پس از تبادل نظرات و طرح دغدغه‌های اصلی از سوی شرکت‌کنندگان هفت نفر به عنوان اعضای اصلی هیات‌مدیره این فدراسیون و دو نفر به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شده‌اند.

عبدالرضا مسلمی مدیرکل تشکل‌های سازمان تعاون روستایی در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس قانون انجمن‌های کارفرمایی و کارگری موضوع ماده ۱۳۰ و ۱۳۱ قانون می‌توانند برای دفاع از حقوق‌شان متشکل شوند و وزارت جهاد کشاورزی نیز باید به آنها مجوز دهد. چرا که هم‌اکنون آنقدر تشکل‌ها در بخش کشاورزی و صنایع غذایی متعددند که وقتی که قیمت یک محصول بالا یا پایین می‌شود یا اختلالی در تولید بازار به وجود می‌آید کسی نمی‌داند کدام تشکل و صنف باید پاسخگوی این مشکل به وجود آمده باشد و اساسا چه راهکاری برای حل آن وجود دارد.

وی افزود: بر اساس قانون تمرکز وظایف بازرگانی بخش کشاورزی، تشکل‌های بخش خصوصی در حوزه کشاورزی باید ساماندهی و بازمهندسی شوند که این خود یکی از وظایف وزارت جهاد کشاورزی است. چرا که به عنوان مثال برخی تشکل‌ها و انجمن‌ها در بخش کشاورزی وجود دارد که مانند انجمن برنج، نیاز به اصلاح زیرساخت‌ دارد تا بتوانند ضمن تعیین دقیق وظایف موردنیازشان در این زمینه پاسخگو باشند.

مسلمی ادامه داد: تشکیل فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی در واقع با هدف جمع کردن تشکل‌های بخش خصوصی موجود در این زمینه، زیر یک پرچم برای دنبال کردن اهداف مشترک‌شان است. چرا که برخی تشکل‌ها هم‌اکنون وجود دارند که آنقدر وظایف حرفه‌ای بر دوششان است که نمی‌توانند به دنبال اصلاح زیرساخت‌ها و قوانین باشند.

وی تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی هیچ‌گاه به دنبال سازماندهی و ساماندهی تشکل‌ها در قالب این فدراسیون نبوده و تشکیل این فدراسیون به درخواست و تقاضای تشکل‌های بخش خصوصی در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است که می‌توان گفت سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در آینده جزو وظایف این فدراسیون خواهد بود و مسلما هیچ مزاحمتی برای تشکل‌های بخش کشاورزی ایجاد نخواهد کرد.

در پایان این مراسم ضمن رأی‌گیری، به ترتیب آرا، امیررضا ثابت‌پی، محسن نقاشی، سیدابراهیم حسینی، رسول قملاقی، سیدعلیرضا قاضی‌نور، علی‌فتوح احمدی، محمد حاج‌علیخانی، عبدالنبی جرک و محمدعلی جهانسر به عنوان هفت عضو اصلی هیات‌مدیره فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی و افسانه هوشیار و نیما بسیم به عنوان اعضای علی‌البدل آن انتخاب شدند.

فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی محصولات کشاورزی تشکیل شد
فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی با برگزاری اولین مجمع عمومی و تعیین انتخاب اعضای هیات‌مدیره تشکیل شد که به گفته مدیرکل تشکل‌های سازمان تعاون روستایی، سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در بخش‌های مختلف کشاورزی و صنایع غذایی از جمله وظایف اصلی این فدراسیون است.

اولین نشست مجمع عمومی هیات موسس فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی محصولات کشاورزی، با حضور بیش از ۳۰ نفر از صنایع و تشکل‌های مختلف در این حوزه برگزار شد و پس از تبادل نظرات و طرح دغدغه‌های اصلی از سوی شرکت‌کنندگان هفت نفر به عنوان اعضای اصلی هیات‌مدیره این فدراسیون و دو نفر به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شده‌اند.

عبدالرضا مسلمی مدیرکل تشکل‌های سازمان تعاون روستایی در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس قانون انجمن‌های کارفرمایی و کارگری موضوع ماده ۱۳۰ و ۱۳۱ قانون می‌توانند برای دفاع از حقوق‌شان متشکل شوند و وزارت جهاد کشاورزی نیز باید به آنها مجوز دهد. چرا که هم‌اکنون آنقدر تشکل‌ها در بخش کشاورزی و صنایع غذایی متعددند که وقتی که قیمت یک محصول بالا یا پایین می‌شود یا اختلالی در تولید بازار به وجود می‌آید کسی نمی‌داند کدام تشکل و صنف باید پاسخگوی این مشکل به وجود آمده باشد و اساسا چه راهکاری برای حل آن وجود دارد.

وی افزود: بر اساس قانون تمرکز وظایف بازرگانی بخش کشاورزی، تشکل‌های بخش خصوصی در حوزه کشاورزی باید ساماندهی و بازمهندسی شوند که این خود یکی از وظایف وزارت جهاد کشاورزی است. چرا که به عنوان مثال برخی تشکل‌ها و انجمن‌ها در بخش کشاورزی وجود دارد که مانند انجمن برنج، نیاز به اصلاح زیرساخت‌ دارد تا بتوانند ضمن تعیین دقیق وظایف موردنیازشان در این زمینه پاسخگو باشند.

مسلمی ادامه داد: تشکیل فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی در واقع با هدف جمع کردن تشکل‌های بخش خصوصی موجود در این زمینه، زیر یک پرچم برای دنبال کردن اهداف مشترک‌شان است. چرا که برخی تشکل‌ها هم‌اکنون وجود دارند که آنقدر وظایف حرفه‌ای بر دوششان است که نمی‌توانند به دنبال اصلاح زیرساخت‌ها و قوانین باشند.

وی تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی هیچ‌گاه به دنبال سازماندهی و ساماندهی تشکل‌ها در قالب این فدراسیون نبوده و تشکیل این فدراسیون به درخواست و تقاضای تشکل‌های بخش خصوصی در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است که می‌توان گفت سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در آینده جزو وظایف این فدراسیون خواهد بود و مسلما هیچ مزاحمتی برای تشکل‌های بخش کشاورزی ایجاد نخواهد کرد.

در پایان این مراسم ضمن رأی‌گیری، به ترتیب آرا، امیررضا ثابت‌پی، محسن نقاشی، سیدابراهیم حسینی، رسول قملاقی، سیدعلیرضا قاضی‌نور، علی‌فتوح احمدی، محمد حاج‌علیخانی، عبدالنبی جرک و محمدعلی جهانسر به عنوان هفت عضو اصلی هیات‌مدیره فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی و افسانه هوشیار و نیما بسیم به عنوان اعضای علی‌البدل آن انتخاب شدند.

 

ایسنا

درج دیدگاه