جمعه, فروردین ۱۰, ۱۴۰۳

مشاغل خانگی در استان خراسان شمالی چقدر تسهیلات می‌گیرند؟

۲۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی در استان خراسان شمالی پرداخت می‌شود.

۲۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی در استان خراسان شمالی پرداخت می‌شود.

به گزارش تعاون‌آنلاین ، نوری مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان خراسان شمالی با اعلام این مطلب در شانزدهمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان به سیاست دولت تدبیر و امید مبنی بر تاکید گفتمان اقتصادی بر گفتمان سیاسی اشاره کرد و گفت: از کل اعتبار در نظر گرفته شده برای مشاغل خانگی چیزی حدود ۷۰ درصد ابلاغی پرداختی داشته ایم و در بسته اشتغال فراگیر با نرخ رایج ۱۸ درصد متاسفانه در استان متقاضی چندانی نداشته ایم با توجه به عدم محدودیت زمانی و مکانی در اشتغال فراگیر، سرمایه گذاران بخش صنایع به این بخش سوق داده شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سعی شود کمیته های نظارتی فیلترهای آگاهانه داشته باشند و ادامه این فرایند منوط به انحراف کمتر با ایجاد اشتغال جدید است.

در ادامه این نشست همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خراسان شمالی گفت: یکی از مهم ترین اولویت های ما برای سال آینده تاکید بر موضوع تولید و حمایت از تولید کنندگان است.

مجید پورعیسی ادامه داد:باید دستگاه های اجرایی و بین بخشی در مسیر حمایت از تولیدکنندگان حرکت کنند تا بتوانند باری را از دوش تولید کنندگان بردارند و شاهد تحقق توسعه در این زمینه باشیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود خواستار تدوین برنامه ای در قالب بسته های سیاست اشتغال برای هر شهرستان شد و افزود: پس از تصویب اسناد توسعه و نقشه راه اشتغال هر شهرستان، نیازمند تدوین برنامه سیاست اشتغال هستیم و اعتبارات لازم را نیز تخصیص خواهیم داد تا بدانیم چه سیاست هایی باید در حوزه اشتغالزایی و تولید اتخاذ شود.

پورعیسی همچنین از دبیرخانه کارگروه تخصصی اشتغال استان خواست تا درخواست های شهرستان اسفراین مبنی بر اصلاح نژاد در دامداری های کوچک و سنتی، ایجاد خزانه نهال و بذر و اختصاص تسهیلات برای اراضی شیب دار و ایجاد گلخانه را مورد بررسی قرار دهند.

وی با بیان این که تاکنون برای اشتغال در بخش خدمات عملکرد ضعیفی ارائه شده، تصریح کرد: با توجه به اینکه سهم قابل توجهی از اشتغال در حوزه خدمات تعریف می شود، لذا کارگروه ویژه ای برای این منظور تشکیل شود تا بتوانیم عملکرد خود را در این حوزه ارتقا دهیم.

پورعیسی هم چنین خطاب به مدیران و اعضای کارگروه مذکور نیز گفت: در گام نخست هدف اصلی شما باید انجام دادن امورباشد نباید منتظر تامین اعتبارات باشید تا کاری را انجام دهید زیرا در جریان انجام فعالیت ها، اعتبارات مورد نیاز نیز تزریق خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تمام مدیران دستگاه های اجرایی نباید دنبال انجام کارهای روزمره و معمول باشند بلکه باید سرعت کار خود را در راستای اعلام هدفگذاری های استاندار در زمینه اشتغال پایدار به خصوص در مناطق روستایی و عشایری بیشتر کرده و با شتاب بیشتری حرکت کنند.

 

درج دیدگاه