پنج شنبه, اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳

معادن سیستان و بلوچستان، زمینه ساز فرصت های شغلی پایدار

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به وجود معادن فراوان و بکر در این استان، می توان با استفاده از مشوق های پیش بینی شده در قانون، زمینه ایجاد فرصت های شغلی پایدار را فراهم کرد. به گزارش تعاون انلاین؛ مهرداد جهاندیده در نشست تمدید تفاهمنامه همکاری اداره کل […]

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به وجود معادن فراوان و بکر در این استان، می توان با استفاده از مشوق های پیش بینی شده در قانون، زمینه ایجاد فرصت های شغلی پایدار را فراهم کرد.
به گزارش تعاون انلاین؛ مهرداد جهاندیده در نشست تمدید تفاهمنامه همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان نظام مهندسی معادن استان افزود: معدن یکی از رسته های پر اشتغال در سیستان و بلوچستان به شمار می رود و ما این آمادگی را داریم تا برای حمایت از ایجاد فرصت های شغلی پایدار در این بخش، همکاری لازم را بخصوص در زمینه اعطای تسهیلات کم بهره از محل تسهیلات اشتغال روستایی انجام دهیم.
وی با تاکید بر اهمیت و لزوم رعایت نکات ایمنی در معادن گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به تبع آن ادارات کل استان ها در راستای یکی از رسالت های ذاتی خود که صیانت از نیروی کار است، بطور جدی مقوله ایمنی در کار بویژه کار در معادن را دنبال می کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان انعقاد تفاهم نامه های همکاری با سازمان ها و دستگاههای وظیفه مدار را در کاهش حوادث ناشی از کار موثر و کارامد بیان کرد و افزود: همکاری بخش دولتی و خصوصی با هم توانسته در این بخش بسیار کارگشا واقع شود و نیاز است تا ثمرات این همکاری در ابعاد وسیعتر مورد توجه قرار گیرد.
شهاب دهواری رییس سازمان نظام مهندسی معادن استان هم در این نشست گفت: بر اساس این تفاهمنامه که از سال ۹۵ اجرایی شده است، تاکنون ۱۱۰ مسئول ایمنی در معادن سیستان و بلوچستان آموزش دیده و بکارگیری شده اند.
وی همچنین از آموزش، جذب و بکارگیری مسئولین ایمنی برای معادن سیمان استان در طی ماه های آینده خبر داد.
گفتنی ست بر اساس تفاهمنامه منعقد شده فی ما بین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان نظام مهندسی معادن استان، این سازمان مکلف شد تا در همه ی معادنی که بیش از ۲۵ نفر کارگر داشته باشند، باید عملیات تحت نظر یک نفر مسئول ایمنی صلاحیت دار انجام گیرد و در معادنی که کمتر از ۲۵ نفر پرسنل دارند، این مسئولیت بر عهده سرپرست معدن و یا مسئول فنی معدن باشد.
همچنین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز مکلف شد تا با همکاری مرکز تحقیقات و تععلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار نسبت به برگزاری دوره های آموزش ایمنی مسئولین فنی اقدام کند.

درج دیدگاه