پنج شنبه, اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳

پیشنهاد بانک مرکزی برای تبدیل یک موسسه پولی به “بانک تعاونی”

تعاون آنلاین – معاون تعاون وزیر کار گفت:پیشنهاد بانک مرکزی برای ایجاد بانک تعاونی این است که از میان موسسات موجود یک بانک تبدیل به بانک تعاونی شود. سید حمید کلانتری درباره راه اندازی “بانک تعاون” گفت: پیشنهاد بانک مرکزی برای ایجاد بانک تعاونی این است که از میان موسسات موجود یک بانک تبدیل به بانک […]

تعاون آنلاین – معاون تعاون وزیر کار گفت:پیشنهاد بانک مرکزی برای ایجاد بانک تعاونی این است که از میان موسسات موجود یک بانک تبدیل به بانک تعاونی شود.

سید حمید کلانتری درباره راه اندازی “بانک تعاون” گفت: پیشنهاد بانک مرکزی برای ایجاد بانک تعاونی این است که از میان موسسات موجود یک بانک تبدیل به بانک تعاونی شود. اگر بتوانیم بانک قرض الحسنه تعاونی راه  اندازی کنیم این آمادگی در بانک مرکزی می تواند فراهم شود. تبدیل بعضی از بانک های خصوصی موجود که علاقمند به تبدیل شدن به بانک تعاونی هستند نیز مد نظر است که می توانند فعالیت کنند و فعالیت خود را توسعه دهند .این پیشنهاد ها در حال رایزنی با بانک مرکزی است و هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده است.

وی در ادامه درباره تعاونی های مسکن گفت: حدود ۱۰ هزار تعاونی مسکن فعال داریم که یک مجموعه ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار نفری عضو این تعاونی هستند. اگر تنها ۵ درصد آنها به اندازه ۵۰۰ واحد دچار مشکل باشند یک جمعیتی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفری با خانواده هایشان دچار مشکل می شوند.

به گزارش تسنیم، معاون تعاون وزیر کار افزود: تعاونی ها در مسیر فعالیت با اعضا در حوزه مسکن دچار اختلافاتی می شوند.منابع مالی برخی دیرتر تأمین می شود. گاهی قسمت نهایی کار به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی طول می کشد و افراد نسبت به هیئت مدیره یا مدیرعامل بدبین می شوند و گاهی هم تخلفاتی صورت می گیرد.

کلانتری ادامه داد: تمام موارد ذکر شده زمینه مشکل دار شدن تعاونی ها را فراهم می کند. ما در رابطه با مواردی که مشکل خاص دارند راهکار هایی طراحی کردیم. یک کارگروه تشکیل داده ایم که با حکم وزیر کار به این موضوعات رسیدگی می کند. من اعتقاد دارم که تعاونی های مسکن بالقوه می توانند نقش موثر تری ایفا کنند و تا کنون ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مسکن در سطح کشور بعد از انقلاب توسط تعاونی ها ساخته شده است. نزدیک به ۶۰ درصد مسکن مهر در قالب تعاونی ها مدیریت شده است و فعالیت کرده اند. آسیب رسانی در عرصه های مالی، حقوقی و فنی انجام شده است و هر کدام دلایل پیدایش خاص خود را دارند.

درج دیدگاه