پنج شنبه, اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳

۱۶۰۰ مدیر زن در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول به کارند

وزارت تعاون

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده می گوید، هم اکنون یک هزار و ۶۰۰ نفر مدیر زن در مجموعه این وزارتخانه کار و سازمان های تابعه آن مشغول به کارند. به گزارش تعاون آنلاین، وحیده نگین افزود: در حال حاضر بیش از ۱۶۰۰ نفر از بانوان شاغل در ستاد […]

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده می گوید، هم اکنون یک هزار و ۶۰۰ نفر مدیر زن در مجموعه این وزارتخانه کار و سازمان های تابعه آن مشغول به کارند.

به گزارش تعاون آنلاین، وحیده نگین افزود: در حال حاضر بیش از ۱۶۰۰ نفر از بانوان شاغل در ستاد مرکزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ ادارات کل اجرایی؛ سازمان های تابعه و ادارات استانی آنها در پست های مدیریت پایه و میانی مشغول به فعالیتند که بیشترین تعداد مطلق حضور زنان در پست های مدیریتی در بین وزارتخانه ها به شمار می رود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این ضرورت و دیدگاه های مثبت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به واقعیت اجتماعی زنان با رویکرد برنامه ریزی و سیاستگذاری ‘حساس به جنسیت’ و مبتنی بر ‘عدالت جنسیتی’ برای تنظیم گری در حوزه های مربوط به زنان در دولت یازدهم تلاش شد زیر ساخت های لازم برای حضور پررنگ تر زنان در سطوح مدیریتی میانی سازمان های زیر مجموعه وزارتخانه ایجاد شود.

نگین افزود: بررسی های ما براساس بانک های اطلاعاتی موجود در زمینه توانمندی و تخصص زنان شاغل در وزارتخانه و سازمان های تابعه نشان دهنده وجود بانوانی است که تجربه پست های مدیریتی پایه و میانی را در رزومه کاری خود دارند.

مشاور امور نگین تصریح کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته در چهار سال گذشته در این وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، من امیدوارم که دردولت دوازدهم بیش از پیش شایسته سالاری به جای جنسیت مد نظر قرار گرفته و شاهد حضور

بانوان به خصوص در حوزه های مدیریتی ارشد تصمیم گیر باشیم.

مشاور وزیر امور بانوان و خانواده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه ‘در سال های اخیر با افزایش سطح تحصیلات زنان شاهد ورود آنها به بخش رسمی اشتغال کشور هستیم و حدود ۸۰ درصد اشتغال ایجاد شده در سال ۱۳۹۵ مربوط به زنان بوده است’، تصریح کرد: با مشاهده آمار ۲۲ میلیونی اشتغال کشور و نبود پوشش بیمه اجتماعی برای حدود ۶ میلیون نفر از آنها که به طور عمده زنان هستند، درمی یابیم که کلید رفع بسیاری از چالش های صندوق های بیمه ای، به عنوان یکی از سه چالش عمده کشور در کنار محیط زیست و آب، از موضوع پوشش بیمه ای زنان می گذرد.

نگین افزود: اگرچه در سال های اخیر سهم بیمه شدگان زن به ۱۸ درصد کل بیمه شدگان ارتقاء یافته است، اما هنوز صندوق های بیمه ای قوانین منعطف با شرایط زنان ندارند. توجه به این موضوع که آینده صندوق های بیمه ای بین النسلی در گرو پوشش بیمه ای بیشتر زنان است، ما را به موضوع حضور بیشتر و موثرتر زنان در سطوح مختلف مدیریت این صندوق ها معطوف می کند.

نرخ مشارکت اقتصادی زنان در بهار سال ۹۶ معادل ۱۶.۴ درصد گزارش شده است. این نرخ در سال ۹۰ معادل ۱۲.۶درصد بود.

همچنین در بهار امسال یک میلیون و ۱۱۹هزار و ۱۹۷ نفر زن در جامعه ایران با نرخ بیکاری ۲۰.۸درصد بیکار بودند. بیکاری در میان زنان جوانان بسیار بیشتر است به طوری که این نرخ ۴۴درصد برآورد شده است.

درج دیدگاه