جمعه, فروردین ۱۰, ۱۴۰۳

معاون سازمان شهرک ‌های صنعتی

۹۰ درصد طرح رونق واحدهای صنعتی تعطیل با تلاش دولت یازدهم محقق شده است

تعاون آنلاین – معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی گفت: ۹۰ درصد طرح رونق واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل با تلاش جهادی دولت تدبیر و امید در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی محقق شده است.

غلامرضا سلیمانی عصر سه شنبه در بازدید از خوشه های کسب و کار جیرفت و عنبرآباد افزود: ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات طی سال جاری برای تامین سرمایه در گردش واحدهای صنعتی کشور اختصاص یافته است.
وی تصریح کرد: تاکنون ۱۹ هزار و ۷۰۰ طرح صنعتی در طرح رونق واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل تسهیلات فعال سازی دریافت کرده است و همچنین باقیمانده طرح های نیمه تعطیل و تعطیل تا پایان بهمن ماه سال جاری تسهیلات رونق تولید دریافت می کنند.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: دولت در این زمینه بعد از اتمام طرح رونق تولید، طرح رونق صنوف را برنامه ریزی کرده است.
وی افزود: طرح رونق صنوف تصویب و به فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده است.
سلیمانی اضافه کرد : ۶۰۰ هزار واحد تولیدی در کشور وجود دارد که با تقویت این واحدها گام خوبی در زمینه اقتصاد مقاومتی برداشته می شود.
وی بیان کرد: ۳۸۹ خوشه صنعتی در کشور شناسایی شده که برنامه توسعه ای ۱۱۴ خوشه انجام شده است که ۱۵ خوشه صنعتی در استان کرمان شناسایی شده که از این تعداد چهار خوشه تکمیل شده است.
سلیمانی از فعال شدن ۲ خوشه صنعتی خرما و پسته در استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: بزودی ۲ خوشه جالیزی جنوب کرمان و فرش کرمان نهایی و کار خود را آغاز خواهد کرد.
وی همچنین ادامه داد: راه اندازی این خوشه صنعتی با توجه به ظرفیت تولید خرما و گلخانه ها در جنوب کرمان، گامی مهم در زمینه افزایش تولید منطقه و سامان دهی تولیدات کشاورزی است.
سلیمانی اظهار کرد: کارکنان و مدیران واحدهای صنعتی از اول سال جاری تاکنون بیش از چهار برابر سال های گذشته آموزش های لازم را فراگرفته اند.
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک ‌های صنعتی افزود: دولت تدبیر و امید از شهریور سال جاری تا سال آینده ۱۶۰ هزار نفر را در بخش واحدهای صنعتی آموزش می دهد تا نیروهای متخصص این بخش را پرورش دهد.
وی ادامه داد: ۶۷ هزار نفر از آغاز اجرای این طرح تاکنون آموزش های لازم مهارتی را فرا گرفته اند و سایر نیروها تا شهریورماه سال آینده آموزش می بینند.
به گزارش ایرنا، معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی، مدیرکل شهرک های صنعتی استان کرمان و جمعی از مسئولان محلی از طرح پایانه صادراتی جیرفت، نیلی صنعت عنبرآباد و خوشه های کسب و کار این منطقه بازدید کردند.
جنوب کرمان با حدود یک میلیون نفر جمعیت از هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، فاریاب، رودبار جنوب، کهنوج، قلعه گنج و منوجان تشکیل شده است.
جنوب کرمان علاوه بر توان تولید بالای انواع محصولات باغی و زراعی در بخش معدن و صنعت نیز دارای قابلیت های فراوان است و تلفیق بخش صنعت و کشاورزی به منظور توسعه صنایع تبدیلی از نیازهای این منطقه است.

درج دیدگاه