شیرزاد: جنگل، رستگاه بی همتایی است، آفرینش سراسر نعمت پروردگار که بن-مایههایی از جلوههای نغز آفرینش را به زیباترین وجه ممکن در بطن خویش جای داده است! تا هست؛ آرامش است و طراوت و زندگی و چون از زیست بوم آدمی روی گرداند؛ فقر و تباهی درپی دارد. وجودش تسبیح گوی ذات اقدس آفریدگار است و خود نمادی از رأفت و جمال لایزال الهی. مخلوق شریفی که هر چه دارد خیر است و برکت و جفای به او ستمی نابخشودنی به ذات هستی و عالم امکان..
حسین شیرزاد، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به مناسبت ۱۵ اسفند روز درختکاری پیامی را صادر کرد که در ادامه میخوانید
جنگل، رستگاه بی همتایی است، آفرینش سراسر نعمت پروردگار که بن-مایههایی از جلوههای نغز آفرینش را به زیباترین وجه ممکن در بطن خویش جای داده است! تا هست؛ آرامش است و طراوت و زندگی و چون از زیست بوم آدمی روی گرداند؛ فقر و تباهی درپی دارد. وجودش تسبیح گوی ذات اقدس آفریدگار است و خود نمادی از رأفت و جمال لایزال الهی. مخلوق شریفی که هر چه دارد خیر است و برکت و جفای به او ستمی نابخشودنی به ذات هستی و عالم امکان..
زوایای بی همتای سرشت پاک و پرفیض درخت چنان رسا و شیواست که به تعبیر خداوندگار عالم در زمره ساجدین محض بارگاه ربوبی است؛ دال و مدلولی بر خضوع و عبودیت عالم ناسوت، که گرامی داشتنش فرض است و عبادت؛ تلمذ کلام وحی و تکریم دستگاه آفرینش.. چنانچه پاسداشت مقام این ارمغان بی تکرار الهی در ساحت تلاش و تدبیر راهبردی انسان جاری و ساری گردد، جهان پیرامون و هر آنچه در اوست به زیبایی و طنازی بهشت برین رهنمون خواهد شد…
خانواده بزرگ تعاون روستایی ایران، بمثابه وجدان بیدار و بازوی توانمند جامعه کشاورزی ایران، در برنامهها و رویکرد نوین خود بسوی توسعه پایدار، امنیت پایدار غذایی، توازن ، تعادل محیط زیست و نکوداشت امانت خطیر ذخایر سبز ایران زمین، نگاه ویژهای به درخت و درختکاری دارد.
کمااینکه در بین طرحها و پروژههای شبکه گسترده تعاونیهای تولید و کشاورزی ایران، زراعت_چوب به عنوان یکی از بنیادی ترین و در عین حال پراهمیت ترین شاخههای فعالیت تعریف و تبیین شده است. گفتنی است به تأسی از سیاستهای کلان وزارت جهاد کشاورزی در چشم انداز ترسیم شده برای اتحادیههای سراسری و نظام های بهره برداری نوبنیاد سازمان مرکزی تعاون روستایی، رشد و توسعه فعالیتهای مرتبط با زراعت چوب و درختکاری از رهگذر آمایش و استعدادیابی اراضی وسیع تحت پوشش این شبکه، ازجمله محورهای اصلی اقدامات تعاونیها محسوب میگردد.
امید است با تداوم تلاشها و برنامههای اجرایی سازمان و شبکه عظیم تعاونیهای تولید و کشاورزی، در جهت کاهش عوارض مخرب پسااقلیم خشکسالی و بی مهریهای طبیعی و انسانی گذشته، گامهای موثری برای ترسیم آینده ای درخشان برداریم، انشاءالله