وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید طی سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ جمعیت بیکار کشور ۹۰۰ هزار نفر بیشتر شده و ما هر قدر شغل ایجاد کنیم باز هم عدهای بیکار میمانند چرا که نیروهای جدید در حال ورود به بازار کار هستند. به گزارش تعاون آنلاین، علی ربیعی با اعلام این مطلب در برنامه […]
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی میگوید طی سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ جمعیت بیکار کشور ۹۰۰ هزار نفر بیشتر شده و ما هر قدر شغل ایجاد کنیم باز هم عدهای بیکار میمانند چرا که نیروهای جدید در حال ورود به بازار کار هستند.
به گزارش تعاون آنلاین، علی ربیعی با اعلام این مطلب در برنامه گفتوگوی ویژه با اشاره به بیکاران دهه شصتی، گفت: متولدین دهه شصت امروز به سنی رسیدهاند که باید وارد بازار کار شوند، ولی متاسفانه کیک بازار کار کوچک شده و همه کسانی که باید سر کار میرفتند از اشتغال جواب نگرفتند.
ربیعی با بیان اینکه اشتغال افراد دهه ۶۰ و همچنین دهه ۷۰ و ۸۰ دغدغه دولت است و باید برای آن چارهاندیشی کرد، گفت: عرضه نیروی کار از یکسو و افزایش تمایل جامعه برای دریافت کار از سوی دیگر در دولت یازدهم و دوازدهم بیشتر شده است.
وی با بیان اینکه جهتگیری خوبی برای اتصال به بازارهای جهانی صورت گرفته، اظهار کرد: زمانی نمیتوانستیم یک کالا مبادله کنیم و اگر مبادله میکردیم از طریق کشورهای دیگر پول را دریافت میکردیم، ولی امروز بیش از چند صد میلیون دلار از حقوق بازنشستهها در خارج کشور است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عین حال رفع فقر و ایجاد اشتغال را دو هدف عمده دولت دوازدهم در بودجه سال ۱۳۹۷ عنوان کرد و گفت: سیاستگذاری دولت این است که تا پایان دولت دوازدهم این دو هدف را اجرایی کند. به همین دلیل بودجه بیشتری برای این وزارتخانه در نظر گرفته شده است.
ربیعی با این اعتقاد که هیچگاه توسعه را به قیمت له شدن فقرا نمیخواهیم، افزود: دراین راستا برنامه اشتغال فراگیر فقرزدا را در دستور کار داریم و هدف ما رشد و توسعه به هر قیمت و بدون توجه به رفع فقر نیست.
وی مشکلاتی که طی ۵۰ سال گذشته در بخش آب و خاک ایجاد و به خشک شدن دریاچهها و کمبود شدید آب منجر شده است را ناشی از سیاستهای غلطی دانست که پیامدهای آن به دولت یازدهم منتقل شده است.
به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیش از ۶۰ سال صندوقهای بازنشستگی مورد بیمهری و بیاعتنایی قرار گرفتند ولی در این دولت به آنها توجه شد.