تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار لامپ پرمصرف از میان ۹ ملیون لامپ روشنایی معابر کشور تنظیم و یا جمع آوری شده است که با این اقدام در حدود ۳۰۰ مگاوات در مصرف برق کشور صرفه جویی شد. غلامعلی رخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع توانیر در مراسم آغاز چهارمین دور اقدام فراگیر مقابله با مراکز […]
تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار لامپ پرمصرف از میان ۹ ملیون لامپ روشنایی معابر کشور تنظیم و یا جمع آوری شده است که با این اقدام در حدود ۳۰۰ مگاوات در مصرف برق کشور صرفه جویی شد.
غلامعلی رخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع توانیر در مراسم آغاز چهارمین دور اقدام فراگیر مقابله با مراکز غیرمجاز رمز ارز و تعدیل روشنایی ها گفت: پیش از این صنعت برق در سطح شرکت های توزیع سراسر کشور، با برگزاری سه برنامه سراسری، برای افزایش پایداری، تاب آوری و پیشگیری از بروز مشکلات در شبکه های توزیع اقدام کرده بود.
وی در خصوص تعداد نیروها و اکیپ های عملیاتی حاضر در این اقدام فراگیر اظهارداشت: بیش از ۵ هزار نفر از نیروهای فنی شرکت های توزیع در قالب افزون بر یکهزار اکیپ های عملیاتی در قالب در گروه های ۲ تا ۳ نفره و نفرات پشتیبان، اقدام به رفع مشکلات و بهینه سازی شبکه های توزیع با محورهای تنظیم شده می نمایند.
معاون هماهنگی توزیع توانیر درخصوص تعدیل روشنایی معابر نیز گفت: با همکاری صورت گرفته یک میلیون و ۲۰۰ هزار لامپ پرمصرف از میان ۹ ملیون لامپ روشنایی معابر کشور تنظیم و یا جمع آوری شد که با این اقدام در حدود ۳۰۰ مگاوات در مصرف برق کشور صرفه جویی شد.
رخشانی مهر در زمینه این دوره از اقدام فراگیر نیز گفت: این برنامه با هدف تعادیل و تنظیم روشنایی معابر و مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در دو روز متوالی اجرا خواهد شد.
وی در عین حال استفاده از کنتورهای فهام و تنظیم ساعات های نجومی مدارات روشنایی و یک درمیان کردن چراغهای روشنایی معابر را از دیگر محورهای این برنامه سراسری عنوان کرد و گفت:در کنار مقابله با دستگاه های رمز ارز غیرمجاز که به نوعی تجاوز به حقوق مردم تلقی می شود، توسعه بکارگیری نرم افزار برق من در اخذ گزارش های مردمی نیز در دستور کار این برنامه سراسری خواهد بود.