تعاون آنلاین – مدیرکل آموزش تعاون روستایی کشور گفت: آموزش تنها وسیله همگام شدن با تغییراتی است که در گذر زمان ایجاد می شود.
تقی رجبی روز سه شنبه در آیین آغاز به کار دوره آموزشی نیروهای جدیدالاستخدام تعاون روستایی و ناظران گندم استان های گلستان، مازندران، تهران، قزوین، سمنان و البرز که در مرکز آموزشی پدم در استان البرز برگزار شد، افزود: آموزش امری حیاتی و اساسی است و باید مشخص کرد چه آموزشی مورد نیاز است.
وی با تاکید بر اینکه در سازمانها و مؤسسات هر فعالیتی نیازمند آموزش مهارت و بهکارگیری دانش ها است، اظهار داشت: سازمانها با توجه به این نیاز، شرایط احراز شغل نیروی انسانی خود را تهیه کرده و به گزینش می پردازند.
وی گفت: هر چند در بدو استخدام نیروهای تازه وارد در سازمان، با شغل خود نامانوس هستند ولی مدیریت باید آن ها را کارآموزانی مستعد تلقی نکند و سعی کنند تا در پروراندن آن ها اقدام کرده و در نتیجه از نیروی انسانی مفید برخوردار شوند.
رجبی تاکید کرد: همچنین تدوین برنامههای آموزشی هنگامی باید طراحی و اجرایی شود که بدانیم این برنامه ها می تواند به حل مشکلات، کمک مؤثری کند.
وی ادامه داد: بنابراین، عاقلانهترین راه برای تصمیمگیری درباره مسائل مربوط به آموزش کارکنان باید براساس بررسی و مطالعه کامل کل سازمان و اساسنامه آن باشد و با شناخت سازمان و مسائل موجود در آن خواهیم دانست که آموزش کارکنان چگونه می تواند به ما در رفع این مشکلات کمک کند.
تعاون روستایی دارای عظیم ترین شبکه های تعاونی کشاورزی
مدیر تعاون روستایی استان البرز نیز در این آیین گفت: یکی از اصول کاری سازمان تعاون روستایی با نیم قرن قدمت، تعلیم و تربیت نیروهای آموزشی در بخش تعاون است و این سازمان یکی از ارگان هایی است که دارای شبکه عظیم تعاون روستایی و کشاورزی است که به صورت تخصصی در بحث تنظیم بازار، خرید نهاده ها، بذر، کود و سموم شیمیایی مورد نیاز کشاورزان از ابتدای تاسیس تاکنون ورود کرده است.
فردین شمس افزود: آموزش دادن به کارکنان در زمینه های مختلف می تواند موجب افزایش کارایی، بهره وری و رضایت شغلی افراد شود زیرا بهره وری تلاشی برای زندگی بهتر افراد جامعه و فلسفه و دیدگاهی مبتنی بر استراتژی بهبود که مهم ترین هدف سازمان را تشکیل می دهد.
وی اظهار داشت: این بهره وری می تواند همچون زنجیری فعالیت های تمام آحاد جامعه را در بر گیرد و بهبود بهره وری در سازمان ها موجب می شود نیروی انسانی بهتر فکر کند، بیندیشد، بیافریند ، نوآوری کند و نگرش سیستمی پیدا کند.
وی گفت: بنابراین نیروهای جدید الاستخدام باید طرح ها، خلاقیت ها و ایده های خود را در جهت پیشبرد اهداف در اختیار مدیران، شبکه و سازمان قرار دهند.
در این دوره آموزشی مطالبی در خصوص آشنایی با تاریخچه و واحدهای حسابرسی، نظام های صنفی، آموزش، بازرگانی، خرید و فروش، خدمات فنی و کشاورزی، سامانه نپ، سامانه خرید و فروش محصولات کشاورزی توسط اساتید مجرب سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به فراگیران تدریس شد.