یکشنبه, آذر ۴, ۱۴۰۳

چه کسانی از گرانی محصولات کشاورزی سود می برند؟

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: بخشی از محصولات کشاورزی در دست دلالان قرار دارد و آنان زمینه افزایش قیمت در بازار را فراهم می کنند. به گزارش تعاون آنلاین، ‘علی اوسط هاشمی’ افزود: نباید بگذاریم آنهایی که در تولید نقشی ندارند، زحمات کشاورزان را نصیب خود کنند. وی ادامه داد: در عصر خوداتکایی، […]

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: بخشی از محصولات کشاورزی در دست دلالان قرار دارد و آنان زمینه افزایش قیمت در بازار را فراهم می کنند.

به گزارش تعاون آنلاین، ‘علی اوسط هاشمی’ افزود: نباید بگذاریم آنهایی که در تولید نقشی ندارند، زحمات کشاورزان را نصیب خود کنند.

وی ادامه داد: در عصر خوداتکایی، شبکه های تعاون روستایی باری بر دوش دولت نبوده اند اما در عین حال این شبکه ها به بازنگری نیاز دارند.وی اضافه کرد: تعاونی ها باید نقش خود را در زمینه بازاررسانی محصولات کشاورزی نمایان کنند.

هاشمی شبکه های تعاونی تولید را از سرمایه های ملی و ارزشمند همسو با اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: این شبکه ها بر پایه نقش آفرینی مردم و با اتکا بر خرد جمعی ایجاد شده اند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: تعاونی ها می توانند گلوگاه اجتماعی در حوزه کشاورزی باشند و ما باید خود را برای پاسخگویی به مطالبات مردم آماده کنیم.

این مسوول پایه گذاری یک نظام نو و تحول زا را از مهمترین رسالت های وزارت جهاد کشاورزی دانست و گفت: ما بر اساس رسالتی که داریم باید پشتوانه تولید و حامی مصرف کنندگان باشیم.

به گفته وی، نظارت، هدایت، حمایت و ارتقای تعاونی های تولیدی و روستایی از ماموریت های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران است.

وی بر افزایش سطح توانمندی های علمی و مهارت ها تاکید کرد و گفت: اگر به دنبال ارتقای بهره وری، استفاده بهینه از منابع تولید، کشت های نوین و بهینه بندی در بخش کشاورزی هستیم باید به سمت توانایی های علمی و مهارت ها حرکت کنیم.

نزدیک به ۶ هزار شرکت تعاونی و اتحادیه و همچنین نزدیک به ۱۲۰۰ واحد صنفی و انجمن های تخصصی محصولی زیر پوشش سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران فعالیت می کنند.

بیش از ۹۰ درصد بهره  برداران و تولیدکنندگان بخش کشاورزی زیر پوشش این شبکه مولد قرار می گیرند.

درج دیدگاه