۴۰ هزار طرح اشتغال روستایی توسط صندوق کارآفرینی امید از محل منابع اشتغال پایدار روستایی و عشایری حمایت مالی شدهاند. امین خلیلی، مدیر تجهیز منابع ستاد مرکزی صندوق و روح اله معینی، کارشناس ستاد مرکزی صندوق از حمایت ۴۰ هزار طرح اشتغال روستایی وعشایری از شروع قانون اشتغال پایدار روستایی و عشایری در سطح کشور […]
۴۰ هزار طرح اشتغال روستایی توسط صندوق کارآفرینی امید از محل منابع اشتغال پایدار روستایی و عشایری حمایت مالی شدهاند.
امین خلیلی، مدیر تجهیز منابع ستاد مرکزی صندوق و روح اله معینی، کارشناس ستاد مرکزی صندوق از حمایت ۴۰ هزار طرح اشتغال روستایی وعشایری از شروع قانون اشتغال پایدار روستایی و عشایری در سطح کشور خبر داد.
خلیلی مدیر تجهیز و تخصیص منابع صندوق در مراسم افتتاح طرح های روستایی در ناحیه صنعتی رضی در شهرستان مشگین شهر در سخنانی به محل تأمین مالی این طرحها اشاره کرد و گفت: این طرحها با اعتباری به مبلغ ۲ هزار و۷۰۰ میلیارد تومان مصوب گردیده و در حال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰میلیارد تومان از محل منابع مشترک صندوق توسعه ملی و صندوق کارآفرینی امید به طرحهای اشتغال روستایی پرداخت گردیده است.
خلیلی با اشاره به رویکرد صندوق کارآفرینی امید از آغاز دولت تدبیر و امید افزود: با توجه به اینکه تأکید صندوق کارآفرینی امید بر فرآیند محوری در تولید است، بدین ترتیب پرداخت تسهیلات به تدریج از کسب و کارهای فرد محور خارج شده و به سمت کسب و کارهای بازار محور و تولید محور حرکت می کند که بر این اساس پرداخت تسهیلات به واحد های تولیدی عضو خوشه ها و شبکه های کسب و کار و زنجیره های تولید در اولویت کار صندوق قرار دارد و در راستای تحقق آن تفاهم نامه هایی را در سطح کشور با دستگاه های اجرایی ذیربط برای شناسایی پشتیبانان، کارآفرینان و تولید کنندگان جهت حمایت از اشتغال و تولیدات داخلی منعقد نموده است.
وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۰۶ هزار فقره پرونده اشتغال توسط صندوق کارآفرینی امید تکمیل گردیده است گفت: در سالجاری برای پرونده های اشتغال روستایی ۲هزار میلیارد تومان تسهیلات در سطح کشور پرداخت شده است.
معاون مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید کشور به محل اعتبارات تأمینی این صندوق اشاره کرد و گفت: بخشی از این سرمایه ما از صندوق توسعه ملی که در نزد ما سپرده گذاری کرده تأمین شده است و بخشی نیز از منابع مالی صندوق را از محل بازگشت اقساط و بخشی نیز از سرمایه صندوق تأمین میشود.
خلیلی به امهال در بازپرداخت اقساط نیز اشاره کرد و گفت: مهلت سه ماهه در بازگشت اقساط به مشاغل اختصاص داده ایم تا پس از رونق کسب و کار به بازپرداخت اقساط بپردازند.