مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی گفت: طرح ملی «روستای بدونبیکار» در ۱۷ روستای این استان اجرا خواهد شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی گفت: طرح ملی «روستای بدونبیکار» در ۱۷ روستای این استان اجرا خواهد شد.
آذربایجان غربی چقدر عضو تعاونی دارد؟
به گزارش تعاون آنلاین،علیرضا آخوندزاده گفت: روستاهای مافیکندی، قینرجه، دورباش، تخت سلیمان، حمزهکندی، قوزلو افشار، شوریک، آغبلاغ ولدیان، گل سلیمان، حسنلو، کلاکین، بادینآباد و چورس از جمله روستاهایی است که در شهرستانهای خوی، سلماس، میاندوآب، چایپاره، نقده، مهاباد، تکاب و پیرانشهر برای اجرای این طرح شناسایی شدهاست.
وی افزود: در این راستا ۱۷ روستا با ظرفیتهای مناسب برای توانمندسازی شناسایی شده که طی یک هفته آینده در سراسر استان از آنها رونمایی خواهد شد.
آخوندزاده با اشاره به اینکه تمام ظرفیتها و تسهیلات مورد نیاز در حوزه روستایی در استان در ایجاد اشتغال فراهم شده است، گفت: برای اجرای طرحها با جوانان همراهی خواهیم کرد تا با اجرای طرحهای خود بهترین و بیشترین بازدهی را داشته باشند.
وی با بیان اینکه امسال سه طرح «یک روستا یک محصول»، «روستای بدونبیکار» و «صندوق خرد محلی» برای اجرا در استان عملی خواهد شد، گفت: اجرای این طرحها میتواند از مهاجرت روستاییان به شهرها و توسعه حاشیهنشینی جلوگیری کند.
آخوندزاده با بیان اینکه این طرحها به جوانان برای ایدهپردازی در زمینههای مختلف فرصت میدهد، اضافه کرد: بیشتر مشکلات برای ایجاد اشتغال و توسعه پایدار ناشی از فقر مالی نیست بلکه فقر اطلاعاتی در بسیاری موارد باعث شده است تا سرمایهها به هدر رود.
وی افزود: برای علاقهمندان به اشتغال در زمینه گیاهان دارویی، در حال تدوین نخستین کتابچه گیاهان دارویی اقتصادی استان با معرفی ۷۰ نوع گیاه محلی و بومی مناطق خود در استان هستیم.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید آمادگی پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی تا سقف ۴۰ میلیارد ریال به غیر از طرحهای دامداری را دارد، اظهار داشت: به صندوق خرد زنان روستایی نیز در سطح استان با حداقل ۲۰ نفر و حداکثر ۴۵ نفر از سنین ۱۵ تا ۷۰ سال آمادگی پرداخت تسهیلات را داریم.
آخوند زاده اضافه کرد: در همین راستا از ابتدای سالجاری تاکنون ۹۱ فقره تسهیلات با اعتبار ۲۲ میلیارد ریال به صندوقهای خرد بانوان روستایی پرداخت شده است.