دوشنبه, بهمن ۲۹, ۱۴۰۳

اعلام جزییات تازه از ورود تعاونی ها به بورس/ شیوه نوین “تامین مالی جمعی” وارد شد

بورس

  شیوه نوین “تامین مالی جمعی” در نظام تامین مالی فعالیت های کارآفرینانه وارد شد شیوه نوین تامین مالی جمعی با عقد تفاهم نامه مشترک بین وزارتخانه های “اقتصاد و دارایی”، “تعاون، کار و رفاه اجتماعی” و “ارتباطات و فناوری اطلاعات” رسما در نظام تامین مالی کشور وارد شد. به گزارش تعاون آنلاین، کار و […]

 

شیوه نوین “تامین مالی جمعی” در نظام تامین مالی فعالیت های کارآفرینانه وارد شد

شیوه نوین تامین مالی جمعی با عقد تفاهم نامه مشترک بین وزارتخانه های “اقتصاد و دارایی”، “تعاون، کار و رفاه اجتماعی” و “ارتباطات و فناوری اطلاعات” رسما در نظام تامین مالی کشور وارد شد.

به گزارش تعاون آنلاین، کار و رفاه اجتماعی، دکتر منصوری  معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این خبر تصریح کرد: در تامین مالی جمعی، گروه زیادی از مردم با مقادیر خُرد در ارائه منابع لازم برای فعالیت های مختلف استفاده می شود.

وی افزود: در این شیوه جدید ایجاد کسب و کارهای کوچک روستایی، مشاغل خانگی یا کارآفرینی های فناورانه گرفته تا فعالیتهای انسان دوستانه نظیر تحصیل کودکان کار، گروه های آسیب پذیر و حتی تامین مالی آرزوهای جوانان از جمله ادامه تحصیل و نظایر آن مشارکت می کنند.

دکتر منصوری گفت: این گونه از تامین مالی بر بستر فضای اجتماعی و شبکه های اجتماعی با استفاده از سکوهای عاملین تامین مالی جمعی شکل گرفته و در حال حاضر در بسیاری از کشورهای جهان بکار گرفته شده است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در ایران، به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این موضوع در سال ۱۳۹۴ در دستور کار کمیسیون تخصصی شورای عالی اشتغال قرار گرفت و طی سه سال با مشارکت تعداد زیادی از دستگاههای ذیربط و توجه به تجربیات دیگر کشورها، دستورالعمل آن تدوین شد.

دکتر منصوری اضافه کرد: روش تامین مالی جمعی به گونه های مختلف اهداء، پاداش، وام و مشارکت در سهام خصوصی قابل اجرا است، که به دلیلی اهمیت مشارکت در سهام خصوصی در تامین مالی فعالیت های کارآفرینی، مقرر شد که عاملین تامین مالی جمعی با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار و تحت نظارت آن سازمان عمل نمایند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مطابق با دستورالعمل تهیه شده، عاملین فعلی شش ماه فرصت دارند تا اقدام به اخذ مجوز فعالیت از سازمان بورس و اوراق بهادار نمایند.

درج دیدگاه