معاون تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی از تصویب اعطای ۲۶ میلیارد تومان تسهیلات ۴ تا ۶ درصد به ۵۶ تعاونی روستایی استان از منابع قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار درمناطق روستایی و عشایری خبر داد.
معاون تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی از تصویب اعطای ۲۶ میلیارد تومان تسهیلات ۴ تا ۶ درصد به ۵۶ تعاونی روستایی استان از منابع قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار درمناطق روستایی و عشایری خبر داد.
به گزارش تعاون آنلاین، حسن سروری شامگاه یکشنبه در بازدید از تعاونیهای استان روند معرفی و تصویب طرحهای تعاونی در استان را خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: در اعطای تسهیلات به روستاییان و عشایر شرکتهای تعاونی روستایی در اولویت پرداخت هستند.
وی با اشاره به اجرای طرح “روستا تعاون” در استان از برگزاری ۲۰۰۰ نفر ساعت آموزش با رویکرد تسهیلگری و مداخلات توسعهای و با هدف توسعه اقتصاد مردم محور خبر داد و گفت: تاکنون ۲۶ تعاونی در روستاهای استان تشکیل شده و برنامه امسال طرح “روستا تعاون” تشکیل و احیای ۹۷ تعاونی دیگر است.
سروری با بیان اینکه به هیچ عنوان نمیتوان با توزیع منابع مالی به اشتغال پایدار رسید افزود: توانمندسازی و استفاده از منابع خرد مردمی و در کنار آن تزریق منابع ارزان قیمت در توسعه و تقویت اشتغال روستایی موثر است.
معاون تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی گفت: با همکاری صندوق کارآفرینی امید طرح روستای بدون بیکار در چهار روستای استان بهصورت پایلوت در قالب طرح “روستا تعاونی “عملیاتی میشود.
وی با اشاره به اینکه جهت رونق بخش تعاون و مشارکت مردم در اقتصاد نیازمند توجه به رویکرد دارایی مبنا واستفاده از منابع و سرمایههای مردمی در اقتصاد هستیم خواستار توجه و ایجاد فرهنگ مناسب جهت حضور آحاد مردم در سرمایهگذاری و مشارکت در اقتصاد شد.
سروری با اشاره به پیشبینی سهم ۲۵ درصدی بخش تعاون از اقتصاد در برنامه ششم توسعه، تجمیع سرمایههای خرد از طریق بخش تعاون و تزریق هدفمند منابع بانکی ارزان قیمت بانکی به طرحهای دارای اولویت اقتصادی میتواند جهش خوبی در ایجاد بنگاههای خرد و متوسط و تحقق سهم بخش تعاون را میسر کند.
معاون تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی همکاری و مشارکت نظام بانکی را در این عرصه موثر توصیف و اظهار امیدواری کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی تولید آن در روستا و توجه به برطرف کردن مسائل و مشکلات روستاییان و صنعتیسازی روستاها مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی برگزاری دوره های آموزشی وتورهای ترویجی وکارگاههای مهارتی مورد نیاز جامعه روستایی را از مهمترین برنامه های سال ۹۷ تعاون استان برشمرد.