جمعه, اردیبهشت ۷, ۱۴۰۳

در نیمه اول سال کرمانشاه صاحب چند شغل شد؟

۳۵ هزار فرصت شغلی در نیمه اول سال ۹۸ براساس ثبت سامانه کارا، در استان ایجاد شده است

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه گفت: ۳۵ هزار فرصت شغلی در نیمه اول سال ۹۸ براساس ثبت سامانه کارا، در استان ایجاد شده است.

به گزارش تعاون آنلاین، حسن عزیزی روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در سرسرای تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: در سند اشتغال سال ۹۸ با هدف سه درصد کاهش نرخ بیکاری، ایجاد ۵۹ هزار و ۶۶۸ اشتغال ناخالص و ۲۰ هزار و ۸۳۴ شغل خالص از سوی دستگاههای اجرایی تعهد شده که ۳۵ هزار فرصت شغلی آن تاکنون انجام شده است.

آمار بیکاری کرمانشاه چگونه کاهش یافت؟

وی اعتبارات استان کرمانشاه برای ایجاد شغل را پنج هزار و ۲۴۲ میلیارد تومان از محل منابع مختلف اعلام کرد و اظهار داشت: تاکنون از محل تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری ۵۰ میلیارد تومان به متقاضیان با سرانه شغلی ۷۳ میلیون تومان پرداخت شده که ۶۹۳ فرصت شغلی ایجاد شده است.

عزیزی در ادامه اولویت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری را اجرای طرح های بالای یک میلیارد تومان ذکر کرد.

وی همچنین گفت: از محل تسهیلات ویژه اشتغال مناطق زلزله زده استان ۱۱۴ میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده که سرانه هر شغل ۵۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بوده است.

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه همچنین گفت: از محل منابع تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری دستگاه های حمایتی کمیته امداد تاکنون ۲۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای ایجاد ۷۱۴ فرصت شغلی پرداخت کرده که میانگین سرانه هر شغل ۳۹ میلیون تومان بوده است.

عزیزی در ادامه به منابع بند ب تبصره ۱۶ بهزیستی اشاره کرد و گفت: تاکنون از محل این منابع ۳۰ میلیارد تومان ۱۰۱ فرصت شغلی با سرانه هر شغل ۳۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: کمیته امداد از محل منابع داخلی خود تاکنون با ۲۶ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان اعتبار هزار و ۷۴۷ فرصت شغلی ایجاد کرده است.

عزیزی در ادامه بیان داشت از محل منابع مشاغل خانگی استان هزار و ۲۱۸ فرصت شغلی در ۶ ماه اول سال ایجاد شده است. شهرستانهای کرمانشاه با هشت هزار و ۳۶۰ فرصت شغلی، سرپل ذهاب با هفت هزار و ۷۲۲ فرصت شغلی و ثلاث باباجانی با سه هزار و یک فرصت شغلی بیشترین آمار در سامانه کارا ثبت کرده اند.

وی همچنین با بیان اینکه ۵۹ درصد از تعهدات شهرستان در سند اشتغال محقق شده گفت: شهرستان های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، سنقر و دالاهو بیشترین درصد از تعهدات انجام داده‌اند.

عزیزی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۴ جلسه کارگروه اشتغال در استان برگزار شده است، گفت: در این کارگروه ۲۴۵ مصوب شده که ۹۹ درصد آنها اجرایی و یا در حال پیگیری است.

درج دیدگاه