چهارشنبه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۳

۱۰۳ میلیارد تومان سهم تسهیلات اشتغال در خراسان جنوبی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: تسهیلات مرحله نخست اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان ۱۱۸ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۱۰۳ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: تسهیلات مرحله نخست اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان ۱۱۸ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۱۰۳ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

به گزارش تعاون آنلاین عباس رکنی شنبه شب در نشست مشترک کارگروه تخصصی اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانک های استان خراسان جنوبی که به ریاست استاندار برگزار شد اظهار داشت: از انتهای سال گذشته تاکنون ۱۳۸ میلیارد تومان طرح اشتغال معادل ۱۱۷ درصد تسهیلات مرحله نخست اشتغال روستایی و عشایری در استان انعقاد قرارداد شده است.

وی اشتغال پیش بینی شده برای طرح های پرداختی را حدود سه هزار نفر بیان کرد و افزود: تاکنون تسهیلات ۵۵۷ طرح اشتغال روستایی و عشایری در استان پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی در زمینه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری رتبه هفتم کشور را از نظر انعقاد قرارداد و رتبه نهم از نظر پرداخت را داراست.

وی اضافه کرد: در مجموع از بهمن ماه پارسال تاکنون ۶ هزار و ۲۰۰ طرح اشتغال به مبلغ حدود ۲ هزار میلیارد تومان در سامانه کارا ثبت شده است.

رکنی گفت: از این تعداد، ۲ هزار و ۱۹۴ طرح مصوب و به بانک های عامل معرفی شده که تاکنون تسهیلات ۴۳۳ طرح پرداخت شده است.

دی ماه ۹۶ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور العمل «آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه ایجاد اشتغال پایدار روستایی و عشایری با استفاده از صندوق توسعه ملی» را با هدف کاهش بیکاری و رونق اشتغال به استانداران سراسر کشور ابلاغ کرد.

براساس این آیین نامه معادل ۱.۵ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی نزد سه بانک توسعه تعاون، کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید به عنوان موسسه های عامل سپرده گذاری تعیین شد تا با تلفیق منابع هریک برابر با سهم صندوق توسعه ملی در اختیار طرح های اشتغالزا و تایید شده قرار گرفته و به متقاضیان وام اشتغال روستایی پرداخت شود.

مجموع منابع صندوق توسعه ملی با تلفیق منابع هریک از بانک های عامل حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان است که برای پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری اختصاص یافته است.

نرخ سود تسهیلات اشتغال روستایی با توجه به مناطق روستایی، مرزی و عشایری متفاوت و از چهار تا ۶ درصد است که مدیران دستگاه های اجرایی با ارائه طرح و مدیران عامل بانک ها باید تا پایان تیرماه نسبت به جذب سهم استان خود اقدام می کردند اما مدت زمان تعیین شده حذف و مقرر شد تا پایان جذب کامل تسهیلات ابلاغی، تسهیلات جذب و پرداخت شود.

درج دیدگاه