بر اساس تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور درجهت اجرای برنامه اشتغال گسترده و مولد با تأکید بر اشتغال جوانان، دانش آموختگان دانشگاهی، زنان و اشتغال حمایتی، به دولت اجازه داده میشود ۱۰۰ درصد منابع حاصله از مابه التفاوت قیمت حاملهای انرژی را به حساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور واریز و منابع حاصله را به شکل وجوه اداره شده و یارانه سود و ترکیب با منابع صندوق توسعه ملی و تسهیلات بانکی در جهت حمایت از طرحهای تولیدی و اشتغالزا پرداخت کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: سال گذشته از محل اجرای طرح های حمایت از اشتغال روستایی، تبصره ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه و برنامه های دستگاههای اجرایی، ۲۵ هزار و ۵۶۷ فرصت شغلی در این استان ایجاد شد.
به گزارش تعاون آنلاین، محمدرضا یوسفی در کارگروه اشتغال استان افزود: در سال ۹۷، در نتیجه اجرای قانون حمایت از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، سه هزار و ۹۶۷ فر صت شغلی از طریق اعطای تسهیلات برای متقاضیان فراهم شد.
وی ادامه داد: از محل تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه نیز به ترتیب ۲ هزار و ۵۴۷ شغل و ۲ هزار و ۱۷۸ شغل در استان ایجاد شد.
یوسفی اظهار داشت: در نتیجه اجرای برنامه دستگاههای اجرایی نیز ۱۶ هزار ۸۷۵ فرصت شغلی در زمینه های مختلف در استان برای متقاضیان فراهم شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: سال گذشته علاوه بر فرصت های شغلی ایجاد شده، از ۱۶ هزار و ۳۸۸ شغل نیز صیانت شد.
وی به برنامه های اشتغال زایی در سال جاری اشاره کرد و افزود: اتمام فرآیند اعطای تسهیلات اشتغال روستایی، آغاز و تکمیل برنامه های ذیل تبصره ۱۸سال گذشته و کارسازی اعتبارات تبصره ۱۶ قانون بودجه ۹۸ برای دستگاههای حمایتی، محورهای اصلی فعالیت های حوزه اشتغال زایی در استان خواهد بود.
به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان سهم استان زنجان از محل موضوع تبصره ۱۸ بودجه، یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است که قرار است در نتیجه تزریق آن به فعالیت های تولیدی و اشتغال زایی، زمینه تثبیت و ایجاد اشتغال ۳۵ هزار و ۹۱۶ نفر در این استان فراهم شود.