یکشنبه, آذر ۴, ۱۴۰۳

 کلانتری: اتاق های تعاون دولت را حامی و پشتیبان خود بدانند

معاون امور تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در اصفهان تاب آوری بخش تعاون در برابر مشکلات بیش از بخش خصوصی استò!@r ^×Õ

شهر مقدس مشهد سالانه میزبان بیش از بیست میلیون زائر داخلی و خارجی است و این امر می تواند ظرفیت بزرگی را برای توسعه و تقویت شرکت های تعاونی که در زمینه تولید صنایع دستی فعال هستند پدید آورد .

اتاق های تعاون باید دولت را حامی و پشتیبان خود بدانند و با تعامل مثبت و سازنده با ارگانهای دولتی و هم افزایی و همسویی با آنان مشکلات را از میان بردارند .

به گزارش تعاون آنلاین، حمید کلانتری در دیدار با هیئت رییسه اتاق تعاون خراسان رضوی ضمن اظهار خرسندی از تعامل موجود فی ما بین اتاق و نهادهای دولتی اظهار کرد: اتاق تعاون خراسان رضوی بسیار فعال و توانمند است و نقطه نظرات و مشاوره های خوبی را به ما ارائه نموده است .

وی در ادامه افزود : قانون اساسی و قوانین عادی پشتوانه تعاونیها هستند ولی به منظور منحرف نشدن از مسیر اصلی، بخش تعاون نیازمند راهبرد منسجم برای نظارت است.

معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: در ابتدای دولت یازدهم هفت راهبرد اساسی برای توسعه تعاونی‌ها تدوین شد که از آن جمله می توان به  ترویج فرهنگ تعاون ، توسعه مدیریت و توانمند سازی منابع تعاونی ها ،  تحکیم تعاملات شبکه‌ای ، تقویت همکاری‌های بین دستگاهی ، تامین مشوق‌ها و منابع مالی ، توسعه بازار تعاونی‌ها و تقویت برند تعاونی و نظارت بر این بنگاه‌ها و واحدها اشاره کرد . در سال جدید نیز دو محور توسعه و تثبیت اشتغال و کاهش فقر بطور جدی در دستور کار دولت قرار دارد و بخش تعاون بدون شک می تواند در زمینه تحقق این اهداف نقش مهمی را ایفا نماید.

مهندس کلانتری همچنین بیان کرد: در گذشته تعاونی‌ها به یکسری فروشگاه‌های مصرف محلی ، اداری و حداکثر تعاونی‌های مسکن محدود بود اما در حال حاضر دامنه تعاونی‌ها تا بخش‌های دانش بنیان ، سهامی عام، تعاونی‌های دهیاری‌ها، توسعه عمران شهرستان، تامین نیاز تولیدکنندگان، پزشکان و حتی تعاونی‌های آموزشی و پرورشی، در زمینه‌های فناوری اطلاعات و گردشگری توسعه یافته است .

وی تاکید کرد: یکی از بخش های تعاون که می تواند طرح روستا – تعاون را گسترش دهد تعاونی دهیاری ها هستند بطوری که در مبحث فقر زدایی ۸۰۰ تعاونی بالغ بر ۱۸۰۰ دهیاری را تحت پوشش گرفتند و علاوه بر این با تدوین برنامه های عملیاتی و سیاست های حمایتی می بایست.

وی ادامه داد: شهر مقدس مشهد سالانه میزبان بیش از بیست میلیون زائر داخلی و خارجی است و این امر می تواند ظرفیت بزرگی را برای توسعه و تقویت شرکت های تعاونی که در زمینه تولید صنایع دستی فعال هستند پدید آورد . باشگاه تعاون ایجاد کنید و از ایده ها ، نقطه نظرات و پیشنهادات اساتید صاحب نظر ، دانشجویان و جوانان خوش فکر و توانمند استفاده کنید .

 

درج دیدگاه