یکشنبه, آذر ۴, ۱۴۰۳

اقتصاد دریا محور توسعه و پیشرفت کشور

با توجه به مغفول ماندن اقتصاد دریا محور در سیاست توسعه و پیشرفت کشور، به این مساله مهم توجهی نشده است که تغییر جهت‌گیری‌ها، برنامه‌ها و رویکردها با هدف سوق دادن به مراکز اصلی اشتغال‌زایی که بر پایه مهارت‌های نو و برگرفته از سرعت دانش و تکنولوژی است از برنامه‌های این سازمان است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به مغفول ماندن اقتصاد دریا محور در سیاست توسعه و پیشرفت کشور، به این مساله مهم توجهی نشده است.

به گزارش تعاون آنلاین، علی اوسط هاشمی امروز در بدو ورود به فرودگاه عسلویه در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط خاص اقلیمی فصل زمستان در استان بوشهر اظهار داشت: به دلیل این شرایط خاص محصولات نوبرانه در استان بوشهر تولید می‌شود اما با این ظرفیتی که وجود دارد در بخش‌های توسعه گلخانه و پرورش ماهی، کشاورزی، صیادی و دامپروری مهارت‌ها به بلوغ نرسیده است.

کبیری خبر داد: برنامه‌ریزی برای دریافت طلب ۱۸.۵۰۰ میلیارد تومانی بخش تعاون

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر تقویت مهارت‌ها در بخش‌های انرژی، کشاورزی و دریایی در استان‌های مستعد تاکید کرد و گفت: این صنایع می‌توانند یاری رسان مردم باشند و ما نیز همه تلاش خود را برای هم‌افزایی و هم‌فکری نهادهای دولتی و غیردولتی جهت فضاسازی برای جوانان جویای کار بکار خواهیم گرفت.

وی بحث اشتغال و بیکاری را دغدغه اصلی مملکت عنوان کرد و ابراز داشت: لازمه برطرف کردن این مشکل در چنین شرایطی توسعه و تخصصی کردن مهارت‌های فنی وحرفه‌ای است.

هاشمی با بیان اینکه پایه اصلی برون رفت از معضل بیکاری کسب مهارت و تخصصی کردن آن است گفت: علاوه بر این پرداختن به سطح‌های هشت گانه صلاحیت‌های حرفه‌ای که مشمول کارگران ساده تا دکترای حرفه‌ای می‌شود لازم و ضروری است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر افزایش مهارت در بین جوانان اظهار داشت: در این راستا از ظرفیت شورای عالی مهارت به ریاست معاون اول رئیس جمهوری می‌توان استفاده کرد و همانطور که در ۴۰ سال گذشته عمده توجه معطوف به ورود به مراکز آموزش عالی بود در حال حاضر نیز باید به مهارت با استانداردهای آموزشی و صلاحیت‌های حرفه‌ای هشتگانه روی آورد.

وی روی‌آوری به مهارت صیادی و کشتیرانی و بخش‌های مرتبط را با وجود هفت استان ساحلی کشور یک ضرورت دانست و گفت: با توجه به مغفول ماندن اقتصاد دریا محور در سیاست توسعه و پیشرفت کشور، به این مساله مهم توجهی نشده است که تغییر جهت‌گیری‌ها، برنامه‌ها و رویکردها با هدف سوق دادن به مراکز اصلی اشتغال‌زایی که بر پایه مهارت‌های نو و برگرفته از سرعت دانش و تکنولوژی است از برنامه‌های این سازمان است.

درج دیدگاه