جمعه, اردیبهشت ۷, ۱۴۰۳

عقب ماندگی افزایش حقوق کارگران به نتیجه می رسد؟

خدایی: معتقدیم که مزد تعیین شده برای کارگران برای تابعی از سبد معیشت باشد و نه خود سبد معیشت، بنابراین تمام تلاش خود را می‌کنیم تا قدرت خرید از دست رفته کارگران را در یک برنامه مشترک جبران کنیم.

عضو شورای عالی کار با اعلام این خبر که در نشست صبح امروز با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه‌هایی برای کاهش اختلاف‌نظرها با گروه‌های کارفرمایی مورد بررسی قرار دادیم، گفت: طبق قانون باید افزایش مزد تابعی از سبد معیشت باشد و تمام تلاش خود را برای جبران عقب‌ماندگی مزدی به کار می‌گیریم.

به گزارش تعاون آنلاین، علی خدایی، عضو هیأت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار کشور با اشاره به جزئیات نشست امروز گروه‌های کارگری با وزیر کار، اظهار داشت: در این نشست سعی شد تا اختلافات تا حدی کاهش پیدا کند، اما همچنان اختلاف‌نظرها پیرامون دستمزد سال ۹۷ همچنان به قوت خود باقی است.

وی افزود: معتقدیم که مزد تعیین شده برای کارگران برای تابعی از سبد معیشت باشد و نه خود سبد معیشت، بنابراین تمام تلاش خود را می‌کنیم تا قدرت خرید از دست رفته کارگران را در یک برنامه مشترک جبران کنیم.

خدایی با بیان اینکه وزیر کار تلاش می‌کند تا نظرات دو گروه کارگری و کارفرمایی را در نشست‌های جداگانه به یکدیگر نزدیک کند، افزود: کارفرماها در نشست‌های مزدی، وضعیت اقتصادی را مدنظر قرار می دهند ما هم طبق قانون با توجه به عقب‌ماندگی‌های مزدی،‌ درصدد اجرای قانون هستیم.

نماینده کارگران در شورای عالی کار تصریح کرد: طبق قانون کار، هم تورم و هم هزینه سبد معیشت باید در تعیین دستمزد کارگران ملاک عمل باشد و راجع به دستمزد سال آینده طبق قانون خواستار جبران قدرت از دست‌رفته کارگری و پرداخت هزینه‌های معیشتی هستیم تا حداقل‌ها جبران شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا دولت نمی‌خواهد بخش‌هایی از هزینه معیشت کارگری را تقبل کند؟ تصریح کرد: این موضوع به وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد و ارتباطی به وزارت کار ندارد، اما چیزی که مسلم است، اجرای قانون خواهد بود.

خدایی تصریح کرد: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تلاش می‌کند تا نظرات گروه‌های کارگری و کارفرمایی را پیرامون تعیین مزد سال آینده تا حد امکان نزدیک کند.

درج دیدگاه