سه شنبه, اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۳

پنج هزار تشکل صنفی در چهار سال گذشته ایجاد شد

در چهار سال گذشته پنج هزار تشکل به تشکل های صنفی کشور اضافه شده است. به گزارش تعاون آنلاین، قادم مقام وزیر تعاون، کار ور فاه اجتماعی در همایش کارآفرینان خیر؛ خیرین کارآفرین افزود: تعداد تشکل های ایران پیش از این هفت هزار تشکل بود که در حال حاضر به ۱۲ هزار تشکل رسیده است […]

در چهار سال گذشته پنج هزار تشکل به تشکل های صنفی کشور اضافه شده است.
به گزارش تعاون آنلاین، قادم مقام وزیر تعاون، کار ور فاه اجتماعی در همایش کارآفرینان خیر؛ خیرین کارآفرین افزود: تعداد تشکل های ایران پیش از این هفت هزار تشکل بود که در حال حاضر به ۱۲ هزار تشکل رسیده است .
ابوالحسن فیروزآبادی با تاکید بر اینکه تغییر مناسبات جهان، اهمیت کارآفرینی را افزایش داده است، گفت: در حال حاضر اهمیت کارآفرینی اجتماعی در بسیاری از حوزه‌ها مطرح است و کارآفرینی اجتماعی، کسب و کارهای اجتماعی، بنگاه‌های اجتماعی و مشارکت کارآفرینان از جمله مباحث موجود در جوامع و کشورهاست.
او در بخش دیگری از سخنانش گفت: در حوزه اقتصادی شاهد اجتماعی شدن مسائل اقتصادی هستیم و تولید انبوه در حال تغییر و تبدیل به بنگاه و کسب و کار اجتماعی است. البته مشارکت‌های سیاسی نیز به مشارکت‌های مدنی تبدیل شده و همه این مباحث اهمیت موضوع کارآفرینی اجتماعی را نشان می‌دهد.
فیروزآبادی پدیده کودکان کار، مهاجرت نخبگان، کارآفرینی روستایی، زنان سرپرست خانوار و کمبود منابع آبی را از جمله ضرورت‌های توجه به کارآفرینی اجتماعی عنوان کرد و گفت: مجموعه این عوامل می‌طلبد به چنین موضوعاتی توجه جدی داشته باشیم.
او با ارائه آماری در خصوص اشتغال صنعتی ادامه داد: در حال حاضر ۳.۵ میلیون کارگر در حوزه صنعت مشغول کار و تولید هستند و اگر بخواهیم بهره‌وری را بالا ببریم حدود ۵۰۰ هزار نفر کارشان را از دست می‌دهند لذا آن را به دلیل نگاه‌های انسان‌دوستانه عقب می‌اندازیم.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با این حال چاره‌ای نداریم که به سمت نوسازی صنعتی برویم ولی در آن حالت عده زیادی شغل‌شان را از دست می‌دهند. بنابراین چاره‌ای نداریم جز اینکه صنعت را توسعه دهیم، ولی به بازار اشتغال چیزی اضافه نکنیم.
فیروزآبادی تصریح کرد: کارآفرینی اجتماعی آرمانگرایانه و مبتنی بر نیاز اجتماعی است و به دنبال حل مصلحت اجتماعی است، لذا اگر از آن پشتیبانی و حمایت کنیم موفقیت‌های بیشتری در حوزه‌های کلان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به دست خواهیم آورد.
رئیس شورای عالی فضای مجازی در عین حال با اشاره به تحولات موجود در جهان و پیر شدن جمعیت اظهار کرد: به زودی در تمام منازل لوازم خانگی، کنتور برق و گاز و ماشین‌ها شاهد اتصال و ارتباط جداناشدنی هستیم به نحوی که اگر امروز ۱۰ الی ۱۲ میلیارد دیواس داریم، ظرف شش سال آینده ۵۰ میلیارد دیواس به هم مرتبط خواهند شد و اقتصاد خدماتی بیشتر خود را نشان خواهد داد. لذا در حوزه ادبیات اجتماعی در کشور به ویژه حوزه هایتک باید بیش از پیش کار شود.

درج دیدگاه