جمعه, اردیبهشت ۷, ۱۴۰۳

مدت تنفس وام اشتغال روستایی چقدر است؟

روستاییان پس از دریافت وام اشتغالزایی برای مدت سه سال اقساط پرداخت نمی کنند. به گزارش تعاون آنلاین، این نکته را معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری اعلام کرده است . به این ترتیب تنفس وام اشتغال روستایی بر اساس تصمیمات اتخاذ شده سه سال تعیین شده که خود کمک بزرگی برای اشتغالزایی […]

روستاییان پس از دریافت وام اشتغالزایی برای مدت سه سال اقساط پرداخت نمی کنند.

به گزارش تعاون آنلاین، این نکته را معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری اعلام کرده است . به این ترتیب تنفس وام اشتغال روستایی بر اساس تصمیمات اتخاذ شده سه سال تعیین شده که خود کمک بزرگی برای اشتغالزایی و بهبود وضعیت در مناطق مولد و روستاهاست .

او در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه بانک ها حق طلب سند شهری برای ارایه تسهیلات روستایی ندارند، گفت: با ارایه وام‌هایی با نرخ چهار درصد به روستاییان و عشایر مرزنشین و با نرخ ۶ درصد به سایر روستاییان تفاوت میان روستانشینان و عشایری که تا امروز به آنان کم لطفی شده را باید جبران کرد.

وی که در همایش اشتغال پایدار روستایی و عشایری در اهواز سخن می گفت، ادامه داد: وثیقه های مورد نیاز برای این تسهیلات مکان اجرای پروژه و ماشین آلات آن است؛ اگر ارزش مکان و ماشین های پروژه جوابگوی وثیقه تسهیلات نبود سند روستایی در روستا یا سند ملکی در روستا به عنوان وثیقه پذیرفته می‌شود.

رضوی گفت: همچنین برای شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت وام با کارمزد ۱۰ درصد پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه اولویت این وام ها به طرح هایی تعلق می گیرد که افراد با هم مشارکت اقتصادی داشته باشند گفت: اگر افراد شرکت های تعاونی یا سهامی خاص ایجاد کنند اولویت بسیار بیشتری برای دریافت وام خواهند داشت.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ادامه داد: ۳۰ درصد از اعتبارات سهم هر استان برای رقابت میان استان ها لحاظ شده، و استان‌ها تا پاییز سال آینده فرصت دارند که اعتبارات را جذب کنند اگر این کار انجام نشود سهم ۳۰ درصد هر استان به استانی که بتواند جذب داشته باشد اختصاص خواهد یافت.

وی ادامه داد: برای استان خوزستان علاوه بر اعتبارات کشوری مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال از بانک سینا و ۱۰۰ میلیارد ریال از بانک پارسیان نیز به این منظور تخصیص یافته است.

رضوی با بیان اینکه روستاها مکان تولید هستند و روستاییان و عشایر به عنوان تولید کنندگان ذیحق خدمت هستند اظهارکرد: باید برای افزایش تولید ملی و تولید ثروت اقدامات جدی انجام داد که دادن تسهیلات کمر بهره به روستاییان و عشایر در این راستاست.

وی یادآورشد: نباید اجازه دهیم طرح‌هایی ارایه شود که وام گیرنده بدهکار باقی بماند یا وام گیرنده پول تسهیلات را در محلی غیر از محل تعیین شده برای ایجاد اشتغال صرف کند از این رو نظارت جدی هم درون استان و هم در سطح کشور باید انجام شود.

درج دیدگاه