پنج شنبه, اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳

۴۸۶۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی در کهگیلویه و بویراحمد تصویب شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون چهار هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی عشایری در استان تصویب و به بانک ها معرفی شده است. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون چهار هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی عشایری در استان تصویب و به بانک ها معرفی شده است.

میزان تسهیلات پرداختی اشتغالزا در استان کهکیلویه و بویراحمد اعلام شد

به گزارش تعاون آنلاین، پروانه نیک مرام در نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان های گچساران و باشت اظهارکرد: سهم کهگیلویه و بویراحمد از تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر چهار هزار و ۴۳۰ میلیارد بوده است.

وی بیان کرد: تاکنون تفاهم نامه ۲ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر در استان با بانک ها منعقد شده و ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سهم بانک توسعه تعاون از تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر در استان ۵۱۰ میلیارد ریال است که ۳۱۰ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون کهگیلویه و بویراحمد در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغال در استان عملکرد قابل قبولی داشته است.

نیک مرام گفت: با پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری در کهگیلویه و بویراحمد هم اکنون مشکل اصلی  اشتغال استان در مناطق شهری است.

قائم مقام کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: ۴۲۸ طرح اشتغالزایی در استان تعریف شده که تاکنون ۱۹۰ فقره تسهیلات به این طرح ها پرداخت شده است.

ارسلان جلالی فرد افزود: از این تعداد ۱۸۷ طرح با سرمایه گذاری ۹۳میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال آن مربوط به شهرستان های گچساران و باشت است.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال در توانمندسازی خانواده های زیرپوشش نهاد حمایتی ابراز امیدواری کرد: راه اندازی این طرح ها بتواند تعداد قابل توجهی شغل برای نیازمندان ایجاد کند.

جلالی فرد خواستار تسهیل فرایند ضمانت های بانکی در دریافت تسهیلات اشتغال برای مددجویان زیر پوشش این نهاد شد.

وی با بیان اینکه تعریف طرح های توجیهی برای مددجویان هزینه بر است گفت: پیشنهاد می شود طراحی طرح ها با مشارکت کارشناسان کمیته امداد امام خمینی (ره) اجرا شود تا بار مالی آن برای مددجویان کاهش یابد.

در نشست مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک توسعه تعاون،مسئولان استانی این بانک،نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت، مدیران کل دستگاه های اجرایی مرتبط و فعالان اقتصادی این شهرستان ها درباره حمایت از طرح های اقتصادی شهرستان های گچساران و باشت تصمیم گیری شد.

تشکیل یک جلسه در تهران برای تامین اعتبار یک طرح بزرگ مانند کارخانه ریسندگی در گچساران،حمایت از اشتغال نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره)،بهزیستی و بنیاد شهید و پرداخت تسهیلات بانکی به طرح های نیمه تمام شهرستان های گچساران و باشت از مصوبات این جلسه بود.

درج دیدگاه